Palvelut

 


Sähkö-Wiik Oy tarjoaa monipuoliset ja luotettavat sähköalan tarvikemyynti, suunnittelu- ja asennuspalvelut. Yksityisille, yrityksille ja julkiyhteisöille, ollen alallaan paikkakunnan suurimpia.

Sähköasennukset

Asuinrakennusten, teollisuuslaitosten ja julkisten tilojen sähköasennustöiden lisäksi yrityksen toimialaan kuuluvat tieto- ja puhelinverkkojen, teollisuuden vaativien järjestelmien ja prosessien, murto- ja kameravalvonta sekä antenni ja sateliitti järjestelmien asennustyöt.

Tarvikemyynti

Myymälästämme Karkkilan teollisuuskylästä löydät lähes kaikki tarvittavat sähkötarvikkeet alan parhaiden valmistajien valikoimista. Lisäksi tarvaran toimittajien hyvät logistiikkapalvelut takaavat että erikoistuoteet ovat saatavilla muutamien päivien toimitusajalla.

Suunnittelu

Sähkö-Wiik Oy tarjoaa asiakkailleen myös kokonaistoimituksen, joka sisältää sähköasennustöiden lisäksi myös sähkösuunnittelutyöt. Palveluumme kuuluvat teollisuuden halli ja prosessiratkaisujen lisäksi omakotitalojen sähkösuunnittelutyöt, joihin olemme löytäneet asiakaslähtöiset persoonalliset ratkaisut.